Nederland / Amsterdam / vr 17 nov. 2017 / Het Vrouwelijk Boeddha Gezicht

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Dagworkshop Vrouwelijk Boeddha Gezicht op vrijdag 17 november in Amsterdam


Het Vrouwelijk Boeddhagezicht

AMSTERDAM – Dagworkshop inclusief koffie, thee, lunch en alle materiaal

Thangka workshop voor wie al eens het Boeddha Gezicht heeft getekend en nu een volgende stap wilt zetten. Speciale en kleinschalige workshop in Carmen’s inspirerende en sfeervolle werkruimte in Amsterdam, dichtbij de historische binnenstad. Gemakkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer.

In deze speciale dagworkshop leer je het Gezicht van een Vrouwelijke Boeddha te tekenen (zoals het gezicht van Groene Tara of Witte Tara). We doen dit volgens de Tibetaans-Boeddhistische Thangka traditie en zullen daarom werken met de traditionele ‘grids’ die de juiste verhoudingen bevatten.

Deze tekenworkshop bevat tevens een korte meditatie, een dialezing over de achtergronden en betekenissen van het vrouwelijke boeddhagezicht. Er is veel ruimte voor individuele begeleiding en vragen.

Koffie / Thee / Lunch en gebruik van alle materiaal is inbegrepen.
Neem een paar dikke sokken of pantoffels mee.

Een andere cursus in Carmen’s atelier wordt op de dag erna gehouden, en is dus goed te combineren: Bloemen in de Tibetaanse Traditie za 18 nov


LET OP: als basis voor deze workshop is het noodzakelijk om de workshop ‘Boeddha Gezicht & basis thangka-tekenen’ te hebben gevolgd; mocht je deze nog niet gedaan hebben dan kan dat o.a. op de dag ervoor op dezelfde locatie Boeddha Gezicht vrijdag 22 sept. Den HaagBoeddha Gezicht op za 14 okt. in AmsterdamBoeddha Gezicht op vr 20 okt. in Amsterdam, of via een privé-les bij Carmen Mensink.


Data:

  • Za 29 apr 2017 – VOL
  • Vr 17 nov 2017 – nog 4 plekken beschikbaar

Info:

  • Tijd: 11.00 – 17.00
  • Prijs: € 89 p.p.* (€ 73,55 + 21% BTW), inclusief koffie/thee, koekjes, lunch en gebruik van alle materiaal.
    Verder korte meditatie, dialezing, veel individuele begeleiding en uitleg over de traditie en symboliek.
  • Max. 4 personen (workshops gaan door bij 3 personen)
  • Goedkoop overnachten in Amsterdam kan al vanaf € 10 (Carmen stuurt op verzoek een lijst van budgethotels en B&B’s toe)
  • Ervaringen van anderen over deze workshop kun je hier vinden

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangt u uiterlijk een week vantevoren bericht wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Reserveren of meer informatie:

 


Om op de hoogte te blijven van toekomstige cursussen over dit onderwerp schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Testimonials:


 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige thangka-cursussen op verschillende plekken in Nederland