België / Antwerpen / za 3 mrt 2018 / Het Boeddha Gezicht

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Dagcursus Boeddhagezicht Antwerpen zaterdag 3 maart 2018

Het Gezicht van de Boeddha

Thangka tekenworkshop in Antwerpen


Nota Bene: Wie al eens het Boeddha-Gezicht bij Carmen heeft gedaan, of wie liever alleen Tibetaanse symbolen tekent, kan er ook voor kiezen om in combinatie met de cursusdag op 4 maart dit weekend alle 8 Tibetaanse Gelukssymbolen te leren tekenen. Bij registratie voor beide thangka-dagen krijg je €20 korting.
Wil je hier gebruik van maken? Dan graag even aangeven bij je reservering.


buddha-face-workshop-carmen-mensink

Tijdens deze dagworkshop in Antwerpen (op slechts 5 min. loopafstand van het Centraal Station!) leer je het Gezicht van de Boeddha te tekenen volgens de Tibetaans-Boeddhistische thangka-traditie. 

We beginnen de dag met een korte meditatie waarna je middels een korte dialezing meer te weten komt over de achtergronden en symboliek van Tibetaanse thangka’s; het is een zeer goede introductie in Thangka tekenen en Boeddhistische kunst.

Voor het tekenen van het Boeddhagezicht werken we met de oude grid-patronen (de juiste verhoudingen), die veel houvast bieden, ook aan mensen die geen tekenervaring hebben. Naast het Thangka tekenen is er aandacht voor kleurtechnieken.

Gebruik van alle materiaal is inbegrepen.
Drinken en lunch kan zelf meegenomen worden, maar er zijn in de buurt van de locatie ook genoeg lunch-mogelijkheden (er is tussendoor een uur lunchpauze).

Tijdens de tekensessies is er veel individuele begeleiding door Carmen.
Aan het einde van de dag keer je terug naar huis met een prachtige, zelfgetekende Boeddha.

Tekenervaring is niet nodig, enthousiasme wel!


>>> LET OP: Wanneer je deze cursus combineert met de workshop ‘Tibetaanse Gelukssymbolen’ de dag erna op dezelfde locatie krijg je €20 korting en betaal je slechts €158 €138 voor het gehele weekend! <<<


Meer Info

  • Datum: Zaterdag 3 maart 2018
  • Tijd: 11.00 – 17.00 (incl. uur lunchpauze / inloop vanaf 10.40)
  • Prijs: € 79 p.p.* inclusief gebruik van alle materiaal
  • In verband met de plek is tijdig reserveren noodzakelijk en is je inschrijving pas definitief na betaling. De cursus gaat door bij een minimum aantal van 8 deelnemers.

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangt u uiterlijk een week vantevoren bericht wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Klik hier voor Adres, Kaart & Bereikbaarheid

Live Love Inspiratiecentrum
Bisschopstraat 18,
2060 Antwerpen
België

Het centrum verzoekt je vriendelijk om sokken, pantoffels of slofjes te dragen, dus deze graag meenemen.

Openbaar vervoer:
De zaal ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Antwerpen centraal.
Ook vrijwel alle trams en bussen van Antwerpen hebben een halte vlakbij: stap uit aan halte Astrid, Diamant of Centraal Station.

Parkeren:
Vlakbij de locatie ligt de betalende Parking Q-Park ZOO.
Je kunt uiteraard ook in de Bisschopstraat of de omringende straten een parkeerplek zoeken – betalend van maandag t/m zaterdag (van 9u tot 22u). Op zondag is het gratis parkeren.

Reserveren

Reserveer tijdig via onderstaand formulier om verzekerd te zijn van je plek voor deze cursus:

 

Testimonials:


Schrijf je in voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige thangka-cursussen in Den Haag.