Nederland / Zwolle / 12 april 2019 / Het Boeddha Gezicht

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Thangka Workshop op vr 12 april 2019 in Zwolle

Het Gezicht van de Boeddha

Thangka tekenworkshop in Zwolle


buddha-face-workshop-carmen-mensinkTijdens deze middagworkshop in Zwolle leer je het Gezicht van de Boeddha te tekenen volgens de Tibetaanse thangka-traditie.

We beginnen de middag met een korte meditatie waarna je middels een dialezing meer te weten komt over de achtergronden en symboliek van Tibetaanse thangka’s. Tijdens de tekensessies is er veel individuele begeleiding door Carmen. Aan het einde van de dag keer je terug naar huis met een prachtige, zelfgetekende Boeddha.
> Tekenervaring is niet nodig, enthousiasme wel

NB: cursisten die al eens bij Carmen het Boeddhagezicht hebben getekend zijn van harte welkom voor het Vrouwelijk Boeddhagezicht, een Tibetaans Gelukssymbool of om alvast te beginnen met het onderwerp van de aansluitende weekendcursus: MedicijnBoeddha. Vermeld dit dan even bij je reservering (via onderstaand formulier), zodat Carmen dit kan voorbereiden.

De workshop in Zwolle wordt gehouden in een mooie, ruime en lichte zaal op korte loopafstand van het Centraal Station.
Inbegrepen: koffie, thee, koekjes en gebruik van alle materiaal.

Bekijk foto’s van eerdere thangkacursussen in Zwolle:
– Gezicht van de Boeddha – Happinez Workshop Zwolle
Zwolle, sneeuw & Boeddha! Weekendcursus Boeddhatekenen
– Of klik op de datum in onderstaande FaceBook post om meer foto’s te zien:LET OP: Korting bij het volgen van het gehele weekend over MedicijnBoeddha, de Boeddha van Genezing
Deze workshop geeft je de perfecte basis voor het volgen van de rest van het cursusweekend waarbij je leert de MedicijnBoeddha, Boeddha van Genezing te tekenen, die diezelfde avond begint. Bij het reserveren voor beide cursussen krijg je €29 korting en betaal je slechts €199.

Bij reservering en betaling hiervan vóór maart krijg je ook nog een waardebon van €10 om terplekke te besteden in Carmen’s winkeltje.Meer info & Reserveren middagworkshop

  • Datum: vrijdag 12 april 2019
  • Tijd: 13.30-18.00
  • Prijs: €59
    Wanneer je het cursusbedrag z.s.m. overmaakt (in ieder geval vóór maart), krijg je bij de cursus een waardebon van €5 om terplekke te besteden in Carmen’s winkeltje (met o.a. thangka-kaarten, tekenmaterialen, Tibetaanse sieraden)
  • Inclusief: koffie/thee en gebruik van alle materiaal 
  • Locatie: De Enk, Enkstraat 67 8012 VA Zwolle
  • Op loopafstand van Station Zwolle
  • Voor mensen met en zonder tekenervaring, er is veel individuele begeleiding
 Klik hier voor Kaart & Bereikbaarheid
De Enk
Enkstraat 67 8012 VA Zwolle

Van Station Zwolle 10 min. lopen:
– Vanaf het stationsplein loopt u de straat aan uw rechterkant in, de Terborchstraat.
– Deze loopt u helemaal uit en gaat op een gegeven moment met de bocht mee naar rechts, tot u bij de Van Karnebeekstraat uitkomt.
– Daar slaat u rechtsaf en meteen weer de eerste straat links in, de Enkstraat
– Deze loopt u uit tot aan het Assendorperplein, waar gebouw De Enk zich bevindt op nummer 67

Bus vanaf het station:
– Lijn 3 of 8, halte Groot Wezenland (en nog 3min. lopen via Assendorperstraat en dan na de Action rechtsaf de Enkstraat in)

Reserveren


Wil je verzekerd zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk. Je kunt tot 2 weken voor de cursus kosteloos afzeggen.

 


Testimonials:

> Meer ervaringen en werk van Carmen’s cursisten kun je hier vindenBekijk hier het korte Happinez Filmpje dat gemaakt is naar aanleiding van het artikel in Happinez Magazine, waarin Carmen praat over het maken van een thangka: