Netherlands / Zo 28 feb. / Tibetaanse Gelukssymbolen

AMSTERDAM – Kleinschalige dagworkshop

lotus-flower-drawing

Tibetaanse Gelukssymbolen

Inclusief materiaal, koffie, thee, lekkers en uitgebreide lunch

 

Bijzondere thangka workshop in het inspirerende atelier van Carmen Mensink in Amsterdam, dichtbij de historische binnenstad en zeer makkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer.

Vandaag kom je alles te weten over de Acht Gelukbrengende Symbolen; dit is de belangrijkste set van Gelukssymbolen in de Tibetaans Boeddhistische traditie.
De workshop begint met een korte meditatie, een dialezing over deze symbolen en hun betekenissen in de Boeddhistische filosofie, waarna je leert een symbool van jouw keuze te tekenen volgens de Thangka traditie. Ook zal er aandacht zijn voor kleurtechnieken.
Aan het einde van de dag krijg je tevens het ‘grid’ (de traditionele verhoudingen) van een ander symbool naar keuze mee naar huis om thuis verder te kunnen werken.

Dit is een zeer goede introductie in de Tibetaanse Thangka kunst. Tekenervaring is dan ook niet nodig. Door de kleinschaligheid van deze workshop is er veel ruimte voor individuele begeleiding, uitleg en vragen.

Datum:

  • Zondag 28 februari 2016 – nog 2 plekken

Info:

  • Tijd: 11.00 – 17.00
  • Prijs: € 89 p.p.* (€ 73,55 + 21% BTW), inclusief koffie/thee, koekjes, lunch en gebruik van alle materiaal.
    Verder korte meditatie, dialezing, veel individuele begeleiding en uitleg over de traditie en symboliek.
  • Max. 4 personen (workshops gaan door bij 3 personen)
  • Korting: boek je ook een workshop de dag ervoor of erna, dan krijg je € 19 korting op de tweede workshop
  • Goedkoop overnachten in Amsterdam kan al vanaf € 10 (Carmen stuurt op verzoek een lijst van budgethotels en B&B’s toe)
  • Ervaringen van anderen kun je hier vinden

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangt u uiterlijk een week vantevoren bericht wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Reserveren of meer informatie: