Nederlandse reviews

Annemieke Boeters
Kwintsheul

Samen tekenen onder de inspirerende leiding van Carmen

Het was heerlijk om met een groep gelijkgestemden weer fysiek bij elkaar te zijn. Samen tekenen onder de inspirerende leiding van Carmen. De avondlezi...

Read More

Samen tekenen onder de inspirerende leiding van Carmen

Het was heerlijk om met een groep gelijkgestemden weer fysiek bij elkaar te zijn. Samen tekenen onder de inspirerende leiding van Carmen.
De avondlezingen waren zeer informatief.
Het Maitreya instituut in Loenen is een fijne plaats om even tot rust te komen, heerlijk te eten en met elkaar tot mooie resultaten te komen.
Dank Carmen voor deze fijne dagen.

Annemieke Boeters
Kwintsheul
Gerda Prins
Voorthuizen

Superblij met het hele weekend

Als nieuweling in een gevorderde groep was even aanpassen. Maar ik was daarin niet de enige. Gestart met de boedha face. Carmen heeft dat heel goed as...

Read More

Superblij met het hele weekend

Als nieuweling in een gevorderde groep was even aanpassen.
Maar ik was daarin niet de enige. Gestart met de boedha face. Carmen heeft dat heel goed asngestuurd. Superblij met het hele weekend. De sfeer, het eten, de mede cusisten. Nu na alle feestdagen dan eindelijk mijn boedha face klaar. Heel blij mee.

Gerda Prins
Voorthuizen
Brenda
Geersdijk, Zeeland

Mooi en leerzaam

Dag Carmen, De cursus van kleur techniek was zeker heel mooi en leerzaam. Vooral de schaduw kanten,streepjes in plaats van rondjes wat ik gewend was....

Read More

Mooi en leerzaam

Dag Carmen,
De cursus van kleur techniek was zeker heel mooi en leerzaam.
Vooral de schaduw kanten,streepjes in plaats van rondjes wat ik gewend was.
Het blijft nog heel veel oefenen.
Net de prachtige map open gemaakt,ben er stil van.
The White Tara is nu al bijzonder,heel veel dank 🙏

Brenda
Geersdijk, Zeeland
Susan
Den Haag, Nederland

De cursus online pakte beter uit voor mij dan verwacht

Goede cursus, met duidelijke instructies. De cursus online pakte beter uit voor mij dan verwacht. Ik had al ervaring met tekenen via Carmen’s cu...

Read More

De cursus online pakte beter uit voor mij dan verwacht

Goede cursus, met duidelijke instructies. De cursus online pakte beter uit voor mij dan verwacht. Ik had al ervaring met tekenen via Carmen’s cursussen op locatie.

Susan
Den Haag, Nederland
Joke
Wijk bij Duurstede

Mijn verwachting overtroffen

Het was een fijne cursus die mijn verwachting heeft overtroffen. Ondanks wat onverwachte afleiding kon ik toch steeds de draad weer oppakken dankzij d...

Read More

Mijn verwachting overtroffen

Het was een fijne cursus die mijn verwachting heeft overtroffen. Ondanks wat onverwachte afleiding kon ik toch steeds de draad weer oppakken dankzij de fijne opzet van de cursus. Het was een nadere kennismaking met Witte Tara en daar heb ik van genoten. Nu ga ik kleuren met hulp van de kleurtechnieken. Dank je wel Carmen dat je dit met ons deelt! Warme groet joke

Joke
Wijk bij Duurstede
Susan
The Hague, Netherlands

Wat was het weer fijn om deze te maken

Mijn 2e buddha, dit keer op een troon. Hij is nog niet helemaal klaar, want de kleine tekeningetjes in de troon moeten nog getekend worden. En daarna...

Read More

Wat was het weer fijn om deze te maken

Mijn 2e buddha, dit keer op een troon. Hij is nog niet helemaal klaar, want de kleine tekeningetjes in de troon moeten nog getekend worden. En daarna mag ik het gaan inkleuren!
Wat was het weer fijn om deze te maken.

Susan
The Hague, Netherlands
Esther
Nederland

Heel erg genoten van de cursus

Ik heb heel erg genoten van deze online cursus en ik ben ontzettend blij dat ik nu twee interesses/hobby’s kan combineren (boeddhisme en tekenen).

Read More

Heel erg genoten van de cursus

Ik heb heel erg genoten van deze online cursus en ik ben ontzettend blij dat ik nu twee interesses/hobby’s kan combineren (boeddhisme en tekenen).

Esther
Nederland
Arisina, The Netherlands

Carmens knowledge of tibetan history and iconology is an essential part of the workshop

I appreciated Carmens knowledge of tibetan history and iconology as an essential part of the workshop, besides the technical aspects, which were also...

Read More

Carmens knowledge of tibetan history and iconology is an essential part of the workshop

I appreciated Carmens knowledge of tibetan history and iconology as an essential part of the workshop, besides the technical aspects, which were also very clear.
Oh, and I do like her shop!

Arisina, The Netherlands
Evaly van Dijk
Oosterbeek

Heerlijk om hieraan te tekenen, elke keer weer

Heerlijk om hieraan te tekenen. Elke keer weer. Ga hier rustig mee verder. Sluit weer een keer aan, of een weekje in Nederland, lijkt me ook heerlijk.

Read More

Heerlijk om hieraan te tekenen, elke keer weer

Heerlijk om hieraan te tekenen. Elke keer weer. Ga hier rustig mee verder. Sluit weer een keer aan, of een weekje in Nederland, lijkt me ook heerlijk.

Evaly van Dijk
Oosterbeek
Joke
Wijk bij Duurstede

De uitleg en informatie waren heel duidelijk

Hallo Carmen, ik heb ontzettend genoten van deze cursus. De uitleg en informatie waren heel duidelijk en heeft bijgedragen aan een prachtige mandala d...

Read More

De uitleg en informatie waren heel duidelijk

Hallo Carmen, ik heb ontzettend genoten van deze cursus. De uitleg en informatie waren heel duidelijk en heeft bijgedragen aan een prachtige mandala die nog niet helemaal af is maar dat gaat goed komen. Daarna ga ik deze nog op een A4 maken en komen ze naast de kamer deur als wens voor iedere bezoeker te hangen. Tegen die tijd stuur ik foto’s. Voor nu dank en veel liefs.

Joke
Wijk bij Duurstede
Annette van der Swaluw
Nederland

Dank voor deze waardevolle online cursus Kleurtechnieken

Tashi delek, Carmen, zo fijn dat je meteen bij de introductie aangeeft om vooral ‘playful’ te zijn. Ik merk dat het me tijdens deze cursus...

Read More

Dank voor deze waardevolle online cursus Kleurtechnieken

Tashi delek, Carmen, zo fijn dat je meteen bij de introductie aangeeft om vooral ‘playful’ te zijn. Ik merk dat het me tijdens deze cursus best goed afging. Ik heb enorm genoten van het ‘stille tekenen & kleuren als een kind’. Je visie van ‘bending the rules of colour theory’ BUT ‘to be respectful to the tradition and lineage of Tibetan Buddhist Thangka Art’, daar kan ik me helemaal in vinden. Van de lineage en traditie hoop ik straks nog meer te leren bij de Witte Tara. Een eyeopener voor mij was ‘imagine the light coming from within’. Dat heeft mij nu al geholpen en zal me blijven helpen. Dank voor deze waardevolle ‘preliminaries’, Annette

Annette van der Swaluw
Nederland
Esther
Nederland

De cursus helpt ook om mijn meditatie te verbeteren

Hoi Carmen, Weer genoten van de cursus. Heel leuk en interessant. Ik leer niet alleen meer over de thangka-schilderijen, maar de cursus helpt ook om m...

Read More

De cursus helpt ook om mijn meditatie te verbeteren

Hoi Carmen, Weer genoten van de cursus. Heel leuk en interessant. Ik leer niet alleen meer over de thangka-schilderijen, maar de cursus helpt ook om mijn meditatie te verbeteren. De laatste twee cursussen heb ik zoveel geleerd en ik kijk er naar uit om meer te leren. Nogmaals bedankt voor de info die je stuurde in antwoord op mijn vragen over de leeuwentroon. Daar ben ik heel blij mee. In het najaar hoop ik weer een cursus te volgen. Kijk er al naar uit.

Esther
Nederland
Brenda
Geersdijk. Zeeland

Kracht, inspiratie en positieve energie

Dag Carmen, Heel veel dank voor de prachtige ervaring tijdens het maken van de White Tara. Bijzonder dat je zoveel kracht en inspiratie ,positieve ene...

Read More

Kracht, inspiratie en positieve energie

Dag Carmen,
Heel veel dank voor de prachtige ervaring tijdens het maken van de White Tara.
Bijzonder dat je zoveel kracht en inspiratie ,positieve energie hierdoor krijgt.
De Mantra gaat de hele dag door je heen,Wordt er vrolijk van.
De eerste Tara,door jou en dankzij de liefde volle uitleg.
Heb gister gelijk een nieuwe grid getekend,om het gevoel nog vast te houden en kijken of t lukt En dat doet het.
Nogmaals dank voor de prachtige reis.
Namaste,en een lieve groet,uit Zeeland.

Brenda

Brenda
Geersdijk. Zeeland
Francis
Son en Breugel, Nederland

Alles helder en duidelijk met veel achtergrond informatie

Ik heb weer genoten van de online cursus, alles helder en duidelijk met veel achtergrond informatie. Helaas ben ik niet zover gekomen als ik wilde, mi...

Read More

Alles helder en duidelijk met veel achtergrond informatie

Ik heb weer genoten van de online cursus, alles helder en duidelijk met veel achtergrond informatie.
Helaas ben ik niet zover gekomen als ik wilde, mijn tuin en pup vroegen veel aandacht.

Francis
Son en Breugel, Nederland
Jacqueline Hovius

Met dank aan Carmen voor haar passie en ervaring

Met dank aan Carmen voor haar passie en ervaring om mij en de andere deelnemers (fijne groep vrouwen!) Thangka’s en Boeddha’s te leren tek...

Read More

Met dank aan Carmen voor haar passie en ervaring

Met dank aan Carmen voor haar passie en ervaring om mij en de andere deelnemers (fijne groep vrouwen!) Thangka’s en Boeddha’s te leren tekenen. Het programma zat goed in elkaar en de meditaties voorafgaand aan het tekenen inspireerden om in stilte te werken. Deze dagen heb ik ervaren als een heerlijke kers op mijn vakantie-taart. Namasté Carmen!

Jacqueline Hovius
Sylvia Schmidt

Gave me the confidence to improve my drawing skills

So far I did several courses with Carmen Mensink. I am impressed about her devotion to buddism and her profound knowledge about it. All courses start...

Read More

Gave me the confidence to improve my drawing skills

So far I did several courses with Carmen Mensink. I am impressed about her devotion to buddism and her profound knowledge about it. All courses start with a teaching and meditation. It helped me to deepen my knowledge and gave me the confidence to improve my drawing skills. I appreciate her kindness and patience. I am struggling a lot drawing eyes, but during the last course, Chenrezig, it went much better and I am proud of the eyes. Thank you Carmen.

Sylvia Schmidt
Evaly
Oosterbeek

Het online programma zit heel goed in elkaar

Nog niet helemaal klaar, ik werk er elke week aan. Vind t heel fijn om te doen. Echt ook weer het plezier in tekenen en kleuren gekregen. En bedankt h...

Read More

Het online programma zit heel goed in elkaar

Nog niet helemaal klaar, ik werk er elke week aan. Vind t heel fijn om te doen. Echt ook weer het plezier in tekenen en kleuren gekregen. En bedankt het online programma zit heel goed in elkaar. Ook de kleur module. Maar deze zomer ga ik me opgeven voor de tekenweek in Loenen. Daar heb ik zin in. Liefs Evaly

Evaly
Oosterbeek
Mirjam Wagenmans
Nederland, Ootmarsum

Duidelijke uitleg en de mooie video’s in de Cursus Boeddhagezicht

Ik heb genoten van de cursus. De duidelijke uitleg en de mooie video’s nodigden uit om te gaan tekenen. De meditatie aan het begin en aan het ei...

Read More

Duidelijke uitleg en de mooie video’s in de Cursus Boeddhagezicht

Ik heb genoten van de cursus. De duidelijke uitleg en de mooie video’s nodigden uit om te gaan tekenen. De meditatie aan het begin en aan het eind waren erg fijn om te doen.

Mirjam Wagenmans
Nederland, Ootmarsum
Trudi de Kok

Een aanrader!!!!!!

Ik bezoek nu al ruim zeven jaar workshops bij Carmen, en ben nog lang niet uitgeleerd. Hoe meer je je in deze materie verdiept, des te fascinerender d...

Read More

Een aanrader!!!!!!

Ik bezoek nu al ruim zeven jaar workshops bij Carmen, en ben nog lang niet uitgeleerd. Hoe meer je je in deze materie verdiept, des te fascinerender deze wordt. Thangkatekenen is een bijzondere en geweldige hobby, en Carmen is een fantastische docent, gedreven, maar ook heel helder in haar uitleg en inspirerend qua begeleiding. Een aanrader!!!!!!

Trudi de Kok
Ellis Mol
Wervershoof

Wat een energie!

Ik zag een beetje op tegen het onderwerp 🙈. Hij ziet er zo “woest” uit. Maar toen ik van Carmen het achtergrond verhaal/intentie hoorde ging ik ervoor...

Read More

Wat een energie!

Ik zag een beetje op tegen het onderwerp 🙈. Hij ziet er zo “woest” uit. Maar toen ik van Carmen het achtergrond verhaal/intentie hoorde ging ik ervoor ! Wat een energie! Had het er af en toe warm van 😊.. heerlijke dagen , fijne meditatie’s , fijne groep heerlijk eten. Een aanrader !!

Ellis Mol
Wervershoof
Esther
Nederland

Heb weer genoten van de cursus. Heel fijn en interessant.

Ha Carmen, Heb weer genoten van de cursus. Heel fijn en interessant. Nog bedankt voor de info die je stuurde naar aanleiding van mijn vragen over de l...

Read More

Heb weer genoten van de cursus. Heel fijn en interessant.

Ha Carmen, Heb weer genoten van de cursus. Heel fijn en interessant. Nog bedankt voor de info die je stuurde naar aanleiding van mijn vragen over de leeuwentroon. Daar ben ik heel blij mee. Ik hoop in het najaar weer een cursus te volgen. Kijk er nu al naar uit.

Esther
Nederland
Placeholder Image
Jacqueline
Zeist

Een krachtige meditatieve sfeer

Beste Carmen, ook deze Thangkacursus over Boeddha Manjushri vond ik bijzonder te ervaren. Het was niet alleen je bemoedigende stimulans tav het tekene...

Read More

Een krachtige meditatieve sfeer

Beste Carmen, ook deze Thangkacursus over Boeddha Manjushri vond ik bijzonder te ervaren. Het was niet alleen je bemoedigende stimulans tav het tekenen maar ook je fijne meditaties ter voorbereiding van de cursusdag. Je weet een krachtige meditatieve sfeer neer te zetten en dat heeft op mij een helende werking gehad! Veel dank en moge iedereen die hiervoor open staat jou bereiken.
Jacqueline

Jacqueline
Zeist
Irma Lindemans
Den Haag, Nederland

Super uitleg en geweldige filmpjes, alles heel inspirerend!

Ik vond het een geweldige cursus, een super uitdaging voor mij om voor het eerst een mandala te tekenen. Het is mij gelukt ondanks wat technische fout...

Read More

Super uitleg en geweldige filmpjes, alles heel inspirerend!

Ik vond het een geweldige cursus, een super uitdaging voor mij om voor het eerst een mandala te tekenen. Het is mij gelukt ondanks wat technische foutjes maar daar leer ik ook weer van. Super uitleg en geweldige filmpjes, alles heel inspirerend!

Irma Lindemans
Den Haag, Nederland
Wanda Steiger
Amsterdam

Het geeft me zo veel inspiratie

Fijn om mijn eigen planten te kiezen ter voorbereiding op deze cursus en heerlijk te tekenen in de prettige sfeer in Loenen. Concentratie gaat gepaard...

Read More

Het geeft me zo veel inspiratie

Fijn om mijn eigen planten te kiezen ter voorbereiding op deze cursus en heerlijk te tekenen in de prettige sfeer in Loenen. Concentratie gaat gepaard met plezier aan kleur en vorm. Eigen werk maken en toch onderdeel zijn van een groep, die ruimte vind ik heel waardevol. S’ochtends in de prachtige gompa mediteren, omgeven van schitterende bloemenmandalas. De combinatie van tekenen, uitleg krijgen over verschillende aspecten van de Medicijn Boeddha en helende kruiden, lekker eten van chef Peter, persoonlijke momenten delen met medecursisten; het geeft me zo veel inspiratie. Dank je wel lieve Carmen, dat je dit allemaal mogelijk maakt! Teyatam om bekandze bekandze maha bekandze radza samut gate soha

Wanda Steiger
Amsterdam
Karin Meijer
Haarlem, The Netherlands

Een hele nieuwe en aangename manier van tekenen

Geheel blanco ben ik aan de cursussen van Carmen begonnen en wist niet wat ik kon verwachten. Alle cursussen zijn mij goed bevallen en hebben al mijn...

Read More

Een hele nieuwe en aangename manier van tekenen

Geheel blanco ben ik aan de cursussen van Carmen begonnen en wist niet wat ik kon verwachten. Alle cursussen zijn mij goed bevallen en hebben al mijn verwachtingen overtroffen.
Al het materiaal is heel duidelijk opgezet en is ook zeer uitgebreid.
Zonder enige ervaring in het tekenen van thangka’s heb ik een mooie tekening kunnen maken dankzij alle instructies en hulpmiddelen geboden in de cursus. Al jaren teken en kleur ik mandala’s, maar dit was weer een hele nieuwe en aangename manier van tekenen.

Karin Meijer
Haarlem, The Netherlands
Betty van Vorselen
Nederland

Inspirerende cursus

Inspirerende cursus Medicijnboeddha. Mooie achtergrondinformatie en prachtige mantras.

Read More

Inspirerende cursus

Inspirerende cursus Medicijnboeddha. Mooie achtergrondinformatie en prachtige mantras.

Betty van Vorselen
Nederland
Marie Dhaenens

Boeiend en inspirerend

Alweer voor een periode van 7 jaar weet Carmen me te boeien en inspireren met haar inhoudelijke lessen, creatieve en heldere begeleiding en meditaties...

Read More

Boeiend en inspirerend

Alweer voor een periode van 7 jaar weet Carmen me te boeien en inspireren met haar inhoudelijke lessen, creatieve en heldere begeleiding en meditaties. Heb nog veel te leren en te verfijnen en ervaar dankbaarheid onderdeel van deze wereldse beweging te zijn.

Marie Dhaenens
Esther Bom
Amstelveen

Tijdens het tekenen voelde ik een diepe rust

Ik ben heel blij dat ik deze cursus thangka tekenen gevonden heb. Tekenen is voor mij een soort van meditatie en ik kwam er pas vandaag achter dat dat...

Read More

Tijdens het tekenen voelde ik een diepe rust

Ik ben heel blij dat ik deze cursus thangka tekenen gevonden heb. Tekenen is voor mij een soort van meditatie en ik kwam er pas vandaag achter dat dat ook een van de achterliggende ideeën is van deze cursus. Ik wil mij meer gaan verdiepen in het boeddhisme en de meditatie en hoe mooi is het als ik dat ook door middel van deze cursus kan doen.
Vandaag tijdens het tekenen voelde ik een diepe rust en bijna een soort van thuiskomen. Ik ben heel blij.
Ik heb er bewust voor gekozen mijn tekening niet verder uit te werken met schaduw of kleur. Ik ben van plan om het gezicht nog een paar keer te tekenen om het mij meer eigen te maken en nog veel meer de meditatieve kant ervan kan opgaan dan vandaag zo bij deze eerste tekening.

Esther Bom
Amstelveen
Esther
*

Het tekenen van de thangka is voor mij een meditatie

Ik heb erg genoten van de lessen. Het tekenen van de thangka is voor mij een meditatie. De informatie uit de lessen helpt mij meer betekenis aan mij t...

Read More

Het tekenen van de thangka is voor mij een meditatie

Ik heb erg genoten van de lessen. Het tekenen van de thangka is voor mij een meditatie. De informatie uit de lessen helpt mij meer betekenis aan mij thangka te geven.

Esther
*
Maura Doorenbosch

I came without any previous drawing experience

I came without any previous drawing experience, but everything was extremely well explained. I was happily surprised with the outcome of my artwork. C...

Read More

I came without any previous drawing experience

I came without any previous drawing experience, but everything was extremely well explained. I was happily surprised with the outcome of my artwork. Carmen was a very patient teacher who also gave us a lot of interesting philosophy on Thangka art. I have definitely learned a lot during her workshop and really enjoyed going home with my first self made piece of art.

Maura Doorenbosch
Karin Wesseling

Werkelijk een superweekend!

Vrijdagmiddag 24 januari 2020 op weg naar Den Haag voor de workshop het boeddha gezicht. Best wel spannend want ik heb alleen ervaring met mandala tek...

Read More

Werkelijk een superweekend!

Vrijdagmiddag 24 januari 2020 op weg naar Den Haag voor de workshop het boeddha gezicht. Best wel spannend want ik heb alleen ervaring
met mandala tekenen. Gelukkig stelde Carmen mij gelijk op mijn gemak dat het goed zou komen. En aan het resultaat te zien is dat goed gelukt. Daarna op zaterdag en zondag de boeddha Chenrezig workshop. Beginnen de dag met een uitgebreide meditatie en daarna heerlijk tekenen in een ontspannen maar zeer geconcentreerde sfeer. Tussendoor nog uitleg met diapresentatie en tussendoor genoeg begeleiding met het tekenen. Werkelijk een superweekend waarin ik veel kennis heb opgedaan en een prachtige tekening heb opgezet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Karin Wesseling
Ineke Zuidervaart
The Netherlands

Dank voor je betrokkenheid, bemoediging en enthousiasme

Ik heb genoten van deze cursus. Jouw grote schat aan kennis en kunde blijkt uit het feit aan wat je ons allemaal aanbiedt en laat zien. Je biedt de co...

Read More

Dank voor je betrokkenheid, bemoediging en enthousiasme

Ik heb genoten van deze cursus.
Jouw grote schat aan kennis en kunde blijkt uit het feit aan wat je ons allemaal aanbiedt en laat zien.
Je biedt de correcte vorm van de symbolen aan. Maar je geeft ons ook zoveel voorbeelden om daar (een beetje) van af te wijken om van het symbool een eigen tekening te maken die bij onszelf past.
Door de reflectie en bonussen geef je ons de kans verder te gaan op een innerlijke zoektocht.
Het is niet zomaar een les die je geeft: alles wat je zegt, daar sta je achter.
Ik dank je voor jouw betrokkenheid, je bemoediging en je enthousiasme.
Moge je nog lang positieve energie verzamelen voor het welzijn van alle wezens!

Ineke Zuidervaart
The Netherlands
Peter Prommel
Vreeland, Nederland

Ik zou deze retraite aanraden aan iedereen die Thangka-tekenen, het meditatieve aspect en retraite wil combineren

Ik heb eerder twee online cursussen gevolgd en ging nu voor acht dagen naar de retraite in het Maitreya Institute (Loenen) met Carmen. Wat een goed ge...

Read More

Ik zou deze retraite aanraden aan iedereen die Thangka-tekenen, het meditatieve aspect en retraite wil combineren

Ik heb eerder twee online cursussen gevolgd en ging nu voor acht dagen naar de retraite in het Maitreya Institute (Loenen) met Carmen. Wat een goed georganiseerde retraite, met meditaties in de Gompa, Strakke teken- en eettijden geweldige wandelingen in de omgeving omringd door vriendelijke mensen en teken-, kleur- en schilderinstructies en lezingen over Boeddhisme en Thangka door Carmen. Haar warmte en enthousiasme creëren een sfeer waarin het geweldig is om je te concentreren om de hele dag Shamatha te beoefenen, en om je te concentreren op thangka-tekenen, terwijl de retraiteplanning je op schema houdt. Ik zou deze retraite aanraden aan iedereen die Thangka-tekenen, het meditatieve aspect en retraite wil combineren.

Peter Prommel
Vreeland, Nederland
Karin Meijer
Haarlem (the Netherlands)

Mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt

De cursus Colouring Techniques vond ik erg leuk om te doen, vooral dat de oefeningen die je had gemaakt tot aan het eind werden gebruikt om alle techn...

Read More

Mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt

De cursus Colouring Techniques vond ik erg leuk om te doen, vooral dat de oefeningen die je had gemaakt tot aan het eind werden gebruikt om alle technieken te oefenen. Door tussentijds foto’s te maken, kun je stapsgewijs zien wat de oefeningen laten veranderen in de tekening.
De verbinding met de Nederlandse Meesters vond ik erg interessant en daaruit voortvloeiende de eerste oefening ook, alleen deze manier van schaduw aanbrengen ben ik verder in de cursus niet tegengekomen en ik heb deze manier ook niet toegepast.
De cursus gaat mij zeker helpen met het kleuren van de Witte Tara; ik heb de cursus niet gebruikt bij het gezicht van de Boeddha, omdat ik de cursus toen nog niet helemaal had doorgewerkt. De cursus heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Karin Meijer
Haarlem (the Netherlands)
Esther
*

De lessen helpen mij meer betekenis aan mijn thangka te geven

Ik heb erg genoten van de lessen. Het tekenen van de thangka is voor mij een meditatie. De informatie uit de lessen helpt mij meer betekenis aan mijn...

Read More

De lessen helpen mij meer betekenis aan mijn thangka te geven

Ik heb erg genoten van de lessen. Het tekenen van de thangka is voor mij een meditatie. De informatie uit de lessen helpt mij meer betekenis aan mijn thangka te geven. Ik heb 2 tekeningen gemaakt, 1 zwart wit en deze is met gouache/ecoline, potlood

Esther
*
Mandala 8 Auspicious Symbols Tibetan Buddhism Thangka Course Carmen Mensink
Francis Di Bucchianico-Bakker
Son & Breugel, Nederland

Vele uren ‘me time’

Het tekenen van de 8 gelukssymbolen heeft mij vele uren ‘me time’ gegeven. Ik heb er erg van genoten en, zoals te zien, kan ik nog even ve...

Read More

Vele uren ‘me time’

Het tekenen van de 8 gelukssymbolen heeft mij vele uren ‘me time’ gegeven. Ik heb er erg van genoten en, zoals te zien, kan ik nog even verder om mijn mandala af te maken.
🙏🙏Carmen, voor jouw toewijding en het geven van deze online mogelijkheid om deze tekening te maken.

Francis Di Bucchianico-Bakker
Son & Breugel, Nederland
Mandala 8 Auspicious Symbols Tibetan Buddhism Thangka Course Carmen Mensink
Wil de Ruiter
Netherlands

Had niet verwacht dat ik het online ook zo leuk zou vinden

Ik keek elke week weer uit naar de vrijdag, om de nieuwe les weer te mogen beginnen, eerst me verdiepen in de tekst en dan de tekening uitwerken, gewe...

Read More

Had niet verwacht dat ik het online ook zo leuk zou vinden

Ik keek elke week weer uit naar de vrijdag, om de nieuwe les weer te mogen beginnen, eerst me verdiepen in de tekst en dan de tekening uitwerken, geweldig.
Had niet verwacht dat ik het online ook zo leuk zou vinden, maar dat vond ik het wel, vooral met alle extra’s erbij.
Super en bedankt.

Wil de Ruiter
Netherlands