Nederland / Za 23 sept. / Het Vrouwelijk Boeddha Gezicht

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Dagworkshop Vrouwelijk Boeddha Gezicht op za 23 sept in Den Haag


Het Vrouwelijk Boeddhagezicht

DEN HAAG – Dagworkshop inclusief koffie, thee, lunch en alle materiaal

Thangka workshop voor wie al eens het Boeddha Gezicht heeft getekend en nu een volgende stap wilt zetten.

In deze speciale dagworkshop leer je het Gezicht van een Vrouwelijke Boeddha te tekenen (zoals het gezicht van Groene Tara of Witte Tara). We doen dit volgens de Tibetaans-Boeddhistische Thangka traditie en zullen daarom werken met de traditionele ‘grids’ die de juiste verhoudingen bevatten.

Deze tekenworkshop bevat tevens een korte meditatie, een dialezing over de achtergronden en betekenissen van het vrouwelijke boeddhagezicht. Er is veel ruimte voor individuele begeleiding en vragen.

De workshop wordt gehouden in Boeddhistisch centrum Sakya Thegchen Ling in Den Haag, dichtbij de binnenstad en zeer makkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer.

LET OP: De workshop ‘Boeddha Gezicht’ is noodzakelijk als basis voor deze workshop; mocht je deze nog niet gevolgd hebben dan kan dat o.a. op:  19 mei in Den Haag Boeddha-Gezicht, 23 juni in Amsterdam, 24 juni in Amsterdam, of via een privé-les bij Carmen Mensink.

Meer Info

  • Datum: Zaterdag 23 sept. 2017
  • Tijd: 11.00 – 17.00 (incl. uur lunchpauze / inloop vanaf 10.40)
  • Prijs: € 62,50 p.p.* inclusief koffie, thee, lunch en gebruik van alle materiaal
  • In verband met beperkte plek is tijdig reserveren noodzakelijk en is je inschrijving pas definitief na betaling

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangt u uiterlijk een week vantevoren bericht wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Klik hier voor Adres, Kaart & Bereikbaarheid
Reserveren

Testimonials:

Het was erg fijn gisteren. Ik heb genoten van jouw verzorgde workshop en ambiance.”

Marian, Nijmegen

“De Boeddha tekenen op zo’n speciale manier heeft me diep geraakt.”
Het was heel fijn om je grote toewijding te voelen, en kennis, vanuit een hele oude traditie, want dat geeft de dimensie en de authenticiteit die ik in alles zoek.”

Joëlle, Leiden

“Prachtige traditie die al eeuwenlang wordt doorgegeven. Een eer om mee te doen.”

Andere workshops en cursussen op deze locatie dit jaar zijn de dagworkshops Bloemen in de Tibetaanse traditie op 1 april 2017, de middagcursus Gezicht van de Boeddha op 19 mei, de weekendcursus Medicijn-Boeddha van 19 t/m 21 mei en de dagworkshop Vrouwelijk Boeddha-Gezicht op 23 sept

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige thangka-cursussen in Den Haag.