Nederland / 11 sept / Happinez Workshop Utrecht

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Happinez Workshop op zo 11 sept in Utrecht

Tekenworkshop ‘Het Gezicht van de Boeddha’

LET OP: Deze workshop is inmiddels voorbij. 
De foto’s kun je hieronder zien. Dezelfde workshop wordt ook gegeven op 6 januari 2017 in Zwolle, met de mogelijkheid om de gehele Boeddha te tekenen daarna.

Naar aanleiding van het artikel in Happinez Magazine (editie juni/juli 2016) over Carmen Mensink en haar werk, organiseert zij Happinez Workshops op 4 verschillende plekken in Nederland.

Tijdens de dagworkshop in Utrecht leer je het Gezicht van de Boeddha te tekenen volgens de Tibetaanse thangka-traditie.
We beginnen de dag met een korte meditatie waarna je middels een dialezing meer te weten komt over de achtergronden en symboliek van Tibetaanse thangka’s. Tijdens de tekensessies -die worden onderbroken door een heerlijke lunch- is er veel individuele begeleiding door Carmen. Aan het einde van de dag keer je terug naar huis met een prachtige, zelfgetekende Boeddha.
Tekenervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

buddha-face-workshop-carmen-mensinkDe workshop in Utrecht wordt gehouden in Kargadoor, midden in het centrum aan de Oudegracht
, op loopafstand van het Centraal Station.

Koffie, thee, vegetarische lunch en gebruik van alle materiaal zijn inbegrepen.
Hieronder lees je alle info en kun je reserveren voor de workshop. Ook kun je ervaringen van anderen lezen over deze workshop en de Happinez video bekijken.


Meer info:

Utrecht

  • Datum: zondag 11 september 2016
  • Tijd: 10.30-16.30
  • Prijs: €119 €79
  • Inclusief: koffie, thee, vegetarische lunch en gebruik van alle materiaal 
  • Locatie: Kargadoor,
    Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht
  • Website:
  • Op loopafstand van station Utrecht Centraal
 Klik hier voor Kaart & Bereikbaarheid

Reserveren

Wil je verzekerd zijn van een plek?
Reserveer dan zo snel mogelijk:

Selecteer je Happinez Workshop:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Evt. bericht (optioneel)


Bekijk hier het korte Happinez Filmpje dat gemaakt is naar aanleiding van het artikel in het Magazine, waarin Carmen praat over het maken van een thangka:


Testimonials:

“De Boeddha tekenen op zo’n speciale manier heeft me diep geraakt.”
“Prachtige traditie die al eeuwenlang wordt doorgegeven. Een eer om mee te doen.”
“Een geweldige introductie in Boeddhisme + Tibetaanse Kunst. Lots of fun!!!”

Het was erg fijn gisteren. Ik heb genoten van jouw verzorgde workshop en ambiance.”

Marian, Nijmegen

De cursus van afgelopen vrijdag heeft me heel veel gebracht. Het tekenen/schilderen van het Boeddha gezicht werkt krachtig door. Ik maak er telkens weer één, ben nu aan m’n vierde bezig. Leuk om verschillende grootte en mediums te proberen. Ik wil je nogmaals danken voor al de mooi dingen die ik van jou heb mogen ervaren.

Gurie, Den Haag 

buddha-face-glasses-drawing“Even een kleine feedback van gisteren. Gisteravond ben ik nog even gaan zitten achter mijn boeddha. Ik heb maar twee kleine streepjes gezet want ik wilde niet met een paar wijntjes op alles verpesten. Mijn hoofd was echt licht en leeg en voor het eerst weer eens super geslapen en zorgeloos wakker geworden …wauw! Jouw meditatie heeft mij heel erg goed gedaan.Vanochtend kon ik niet wachten om weer te tekenen! Dank voor je energie en wijsheid.”

Andrea Joos, Amsterdam

“Ik wil je nog heel hartelijk danken voor de bijzondere dag gisteren, en de prachtige muziek, ik heb er een heel blij gevoel over.. en een hele mooie Boeddha (al kan ik bijna niet geloven dat ik het zelf getekend heb!)

Het was heel fijn om je grote toewijding te voelen, en kennis, vanuit een hele oude traditie, want dat geeft de dimensie en de authenticiteit die ik in alles zoek.”

Joëlle, Leiden

> Meer ervaringen en werk van Carmen’s cursisten kun je hier vinden


Deze dagcursus geeft je de perfecte basis voor vervolgcursussen als: Tibetaanse Symbolen van Geluk, de Medicijnboeddha of De Boeddha

Gerelateerd aan dit onderwerp: Groot schilderproject voor het Happinez Festival

Ook leuk om te bekijken: de Voorlaatste Nieuwsbrief en de <http://us5.campaign-archive2.com/?u=0e53610bb497cdd6b536761e4&id=92969e9637&e=992b6ef989″>Laatste Nieuwsbrief