België / Antwerpen / zo 4 mrt 2017 / Tibetaanse Gelukssymbolen

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Dagcursus Tibetaanse Gelukssymbolen Antwerpen zondag 4 maart 2018

Tibetaanse Gelukssymbolen

Thangka tekenworkshop in Antwerpen


Nota Bene: Je kunt er ook voor kiezen om in combinatie met de dagcursus op za 3 maart dit weekend alle 8 Tibetaanse Gelukssymbolen te leren tekenen in plaats van een paar symbolen op 1 dag. Bij registratie voor beide thangka-dagen krijg je €20 korting.
Wil je hier gebruik van maken? Dan graag even aangeven bij je reservering.


Tijdens deze dagworkshop in Antwerpen(op slechts 5 min. loopafstand van het Centraal Station!) leer je twee Tibetaans Gelukssymbolen te tekenen volgens de Tibetaans-Boeddhistische thangka-traditie. 

Vandaag kom je alles te weten over de Acht Gelukbrengende Symbolen; dit is de belangrijkste set van Gelukssymbolen in de Tibetaans Boeddhistische traditie.

De workshop begint met een korte meditatie, een dialezing over deze symbolen en hun betekenissen in de Boeddhistische filosofie, waarna je leert een symbool van jouw keuze te tekenen volgens de Thangka traditie. Ook zal er aandacht zijn voor kleurtechnieken.

Dit is een zeer goede introductie in de Tibetaanse Thangka kunst.

Gebruik van alle materiaal is inbegrepen.
Drinken en lunch kan zelf meegenomen worden, maar er zijn in de buurt van de locatie ook genoeg lunch-mogelijkheden (er is tussendoor een uur lunchpauze).

Tijdens de tekensessies is er veel individuele begeleiding door Carmen.
Aan het einde van de dag keer je terug naar huis met een á twee prachtige, zelfgetekende Gelukssymbolen.

Tekenervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

lotus-flower-drawing


>>>LET OP: Wanneer je deze cursus combineert met de workshop ‘Boeddha Gezicht’ de dag ervoor op dezelfde locatie krijg je €20 korting en betaal je slechts €158 €138 voor het gehele weekend! <<<


Meer Info

  • Datum: Zondag 4 maart 2018
  • Tijd: 11.00 – 17.00 (incl. uur lunchpauze / inloop vanaf 10.40)
  • Prijs: € 79 p.p.* inclusief gebruik van alle materiaal
  • In verband met de plek is tijdig reserveren noodzakelijk en is je inschrijving pas definitief na betaling. De cursus gaat door bij een minimum aantal van 8 deelnemers.

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangt u uiterlijk een week vantevoren bericht wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Klik hier voor Adres, Kaart & Bereikbaarheid
Reserveren

Testimonials:


Schrijf je in voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige thangka-cursussen in Den Haag.