Nederland / Den Haag / vr 8 juni 2018 / Thangka Dagworkshop

Home > Classes > Upcoming thangka courses > Workshop Boeddha Gezicht op vr 8 juni 2018 in Den Haag

Thangka Dagworkshop

onderwerp volgt z.s.m.

Tijdens deze dagworkshop in Den Haag leer je een prachtig onderwerp te tekenen volgens de Tibetaanse-boeddhistische traditie.

We beginnen de middag met een korte meditatie waarna je middels een dialezing meer te weten komt over de achtergronden en symboliek van Tibetaanse thangka’s.

Tijdens de tekensessies is er veel individuele begeleiding door Carmen.
Aan het einde van de dag keer je terug naar huis met een prachtige, zelfgetekende Boeddha. Voor mensen met en zonder tekenervaring.
> Tekenervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

De workshop wordt gehouden in boeddhistisch centrum Sakya Thegchen Ling in Den Haag, dichtbij de binnenstad en zeer makkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer.

Inbegrepen: koffie, thee en gebruik van alle materiaal.

Andere workshops en cursussen op deze locatie dit jaar zijn: middagworkshop op 16 mrt, weekendcursus op 16 t/m 18 maart, dagworkshop vr 18 juni, dagworkshop op za 19 juni, middagworkshop op 28 sept en een weekendcursus op 28 t/m 30 september


Meer info:

  • Datum: vrijdag 8 juni 2018
  • Tijd: 11.00-17.00
  • Prijs: €67,50 *
  • Inclusief: koffie, thee en gebruik van alle materiaal 
  • Locatie: Sakya Thegchen Ling, Laan van Meerdervoort 200 A, 2517 BJ Den Haag
  • In verband met beperkte plek is tijdig reserveren noodzakelijk en is je inschrijving pas definitief na betaling

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangt u uiterlijk een week vantevoren bericht wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.


KORTING bij het volgen van beide dagworkshops op 8 + 9 juni
Meer info volgt z.s.m.


Klik hier voor Adres, Kaart & Bereikbaarheid
Reserveren

 

Testimonials:

“De Boeddha tekenen op zo’n speciale manier heeft me diep geraakt.”
“Prachtige traditie die al eeuwenlang wordt doorgegeven. Een eer om mee te doen.”
“Een geweldige introductie in Boeddhisme + Tibetaanse Kunst. Lots of fun!!!”

Het was erg fijn gisteren. Ik heb genoten van jouw verzorgde workshop en ambiance.”

Marian, Nijmegen

De cursus van afgelopen vrijdag heeft me heel veel gebracht. Het tekenen/schilderen van het Boeddha gezicht werkt krachtig door. Ik maak er telkens weer één, ben nu aan m’n vierde bezig. Leuk om verschillende grootte en mediums te proberen. Ik wil je nogmaals danken voor al de mooi dingen die ik van jou heb mogen ervaren.

Gurie, Den Haag 

buddha-face-glasses-drawing“Even een kleine feedback van gisteren. Gisteravond ben ik nog even gaan zitten achter mijn boeddha. Ik heb maar twee kleine streepjes gezet want ik wilde niet met een paar wijntjes op alles verpesten. Mijn hoofd was echt licht en leeg en voor het eerst weer eens super geslapen en zorgeloos wakker geworden …wauw! Jouw meditatie heeft mij heel erg goed gedaan.Vanochtend kon ik niet wachten om weer te tekenen! Dank voor je energie en wijsheid.”

Andrea Joos, Amsterdam

“Ik wil je nog heel hartelijk danken voor de bijzondere dag gisteren, en de prachtige muziek, ik heb er een heel blij gevoel over.. en een hele mooie Boeddha (al kan ik bijna niet geloven dat ik het zelf getekend heb!)

Het was heel fijn om je grote toewijding te voelen, en kennis, vanuit een hele oude traditie, want dat geeft de dimensie en de authenticiteit die ik in alles zoek.”

Joëlle, Leiden

Andere workshops en cursussen die op deze locatie worden gehouden dit jaar zijn:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige thangkacursussen in Den Haag.